Alhamdulillah.I'm 20 enough. :)

bismillah. assalamualaikum :)
first entry setelah bergelar 20-an. *okey over*



*********************
Alhamdulillah Ya Allah.Aku mampu hidup sehingga ke hari iniYa Allah panjangkanlah usiaku,agar lebih lama dapat ku mentaatiMu,Jadikanlah kehidupanku ini sebagai ladang,Moga di akhirat kelak ku mampu mengutip hasilNya,Ya Allah tambahkanlah amalanku disaat bertambahnya usiaku.
Jadikanlah cahayaMu yang bersinar menyinari jalanku,Rehatku adalah rantaian zikir ,Rantai yang ku kalung pada leherku,Sebagai tanda cintaku kepadaMu.Dan semoga dapat ku jejak ke syurgaMu.Amin Ya Rabbal Alamin

**********************


Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.
Terima kasih mak abah keluarga :) kerana menjaga dan membesarkan mimi hingga ke hari ini.
Ampun maaf salah silap dan halalkan segala yang diberikan.
Doakan kejayaan bersama. Amin.

Kepada sahabat,kawan mahupun sesiapa yang wish,
terima kasih banyak2 atas ingatan.
Maaf andai ada yang ter-reply post korg ,mgkn x perasan tp x pe nnti akan di double-check semula .:P
Didoakan kembali agar semua sahabat-sahabat juga sentiasa berada dibawah lindunganNya di samping mendapat keberkatan dunia akhirat .InsyaAllah

******************************
Kisah kini bermula. HAHA.

A bunch of thanks yang teramat kepada semua yang menjayakan prank tu ye.(3 hari 3 malam plan ye)., h
Bermula dri malam tu,habis smua mndi icing kek la kan. Thanks lia atas kek tu walaupun kita yg pgi bli sama2 kan. haha.Habis baju dalam almari semua kena punggah bagai. Aishhh3. Tapi x pe. itu menunjukkan korg syg kat ak kan. Haha. Thanks banyak2. Tak cukup dengan tu, esok malam nye pulak elok2 dok dalam bilik kna pksa siap katanya nak keluar.Okay dpt bau something fishy tp buat x de pape je. haha.Awal2 fiza lia blnja makan kat Qoma Laut tu.Thanks fiza dan lia.x lupa jgk bila fiza excited teruja nmpak zaibo dngn cecupak punya ahli tu sape tah.*tgh shooting la kot kat situ *Aish best jdi besday girl kan ziemah :)

Ohh ye untuk ziemah,
happy bornday juga,May Allah Bless.
Jangan sedih2 sangat.Ingat segala sesuatu yang berlaku pasti ada hikmah okay? :)
Okay ko tua sehari. :P

thanks also lia for the entry :)

Ingatkan takat tu jelah.Lepas tu duduk2 saje je tunggu satu lagi kereta datang (egtkan alin husma ngan ecah je)kat jeti k.perlis.Sampai2 je + spagetti. Okay sgt terharu. Spagetti kot.Lama mengidam tu.haha. x lama lepas tu rupa-rupanya ade lagi 2 org diimport datang.Huda ngan anis. Yang nie mmg diorg pandai la kan datang 3 org dulu bru huda ngan anis keluar.Kenapa lah x pndg blkg time tu *nk kantoikan plan*. Ohh tgh khusyuk main dgn diorg la katakan.Padahal before tu anis ade msj bajet x tahu apa2 yang brlaku la tu(good acting anis).Sampai2 huda ngan anis, dengan 2 plastik pizza yang besar dan kat situ jugak diorg nyanyi besday.Okay terharu. Malu.Huda thanks .Egtkan nk blnja main2 rupanya betul.(btw sori x pi kelas IE:p)
Semua full supported oleh diorg tanpa keluar satu sen pon.Ya Allah manisnya ukhwah kan. Bkn manis bila kita tak yah bayar sesen pun tp manis bila org mengingati kita.Walaupun  ada yang baru 2 sem kenal tp macam dh 2 tahun je. Haha. Alhamdulillah Allah atas kurniaan diorg sahabat2 cinta hati :)Tunggu la plak next month ye semua :)

untuk roomate yang bercuti-cuti pusing satu malaysia tu,
jangan lupa balik. hah. ade yang kena bar karang.:P





motif masukkan gambar ni?sbb cntik. :) cantik posture jla.haha

orang-orang kuat prank.


*******************************

Thank juga #seha sebab sanggup lukis eiffel tower nie kan. Nice la seha x buruk pon. Nnti print tmpal kat board meja bgi semangat study kan :) ohh, btw bahasa apa yg ko tulis nie?perancis eh?
Dan untuk sesiapa yang bagi eiffel lain tu pon thanks juga :)


Anis eiman,mekna,syidah,ayu, ika, mira.
Sedih juga x dpt bersama dah time saat gembira macam nie kan.Serius rindu korg semua.
Anis eiman bestie.Rindu semuanya pasal ko. Tak boleh nk dicakap apa dia yg rindu.Almost all :)
Mekna rindunya kematangan mekna.mcm mak pada kitorg smua.Eh okay kakak :)
Syidah.rindunye dgr lawak-lawak ko.Egt dulu time prank besday ko.haha
Mira.kite boleh jmpa nnti kan.bile-bile je tp even mcm tu pon still rindu jgk :)
Ayu. rindu jugak nak sembang2 borak dgn ayu. :)
Ika..thanks atas entry dkt blog tu.snggup snap pict bulan tu.patut la semalam ak pun asyik tgok bulan je.rupanya ade org tgh snap bulan nak bg kat ak. Thank T.T sedih dah lama x jmpa.
mgkin sape2 nak baca entry dye ..ni tekan sini
Tp x pe mungkin next time kita boleh jmpa insyaAllah.
dear Anis nazray--> ko wakilkan diorg ni la nk celebrate kan?apa2 pon thanks buddy atas susah payah ni semua.<3

semua kwn2 fantastic 9 jugak.kwn2 kmkn. thanks :)

Bunch of thanks semua.Moga Allah Berkati kita semua.Amin :)



********************

Lastly, untuk dearie muneerah masuan
Happy birthday adik gigi besi . Now wlcome to the club.Dah 20-an.
haha.Dont worry mun.Nanti kuta celebrate lain hari sbb masing2 busy prepare final kan.
May Allah bless us.
Jaga diri.Jaga iman.Jaga hati.
Be a good muslimah instead of good students daughter hamba Allah and wife*one fine day*
gudlark final mun :) Dekan lagi sem ni insyaAllah.
See u soon :) Love.Mimi.


***********************


Alhamdulillah Allah atas ini.
Moga ukhwah yang terjalin akan sentiasa utuh di jalanMu.
Kuatkan kasih sayang antara kami.
Sesungguhnya kami bersahabat keranaMu

Gudlark final exam korang semua.
Moga segalanya dipermudahkan Allah.
Allah.
Tenangkan hati kami pada saat-saat ini.
Lindungi daris ebarang gangguan
dan memikirkan apa yang tidak sepatutnya.
Sesungguhnya hanya Mu yang Maha Mengetahui.



THANK YOU.COME AGAIN =)

4 comments:

fasihah jamaludin said...

bon anniversaire means selamat ulang tahun in bahasa and je t'aime means i love you. get it? hihi

khazinatul asrar said...

okay yg je t'aime tu x nak tahu la.
haha.btw thanks seha :)

liyakama♥ said...

welcome :)) semoga ukwah yang terjalin kekal sampai ke jannah.
kenanagn hari semalam Insyaallah akan diingati sampai bile2. Amin.. ^__^

khazinatul asrar said...

insyaAllah.mudah-mudahan
thanks lia :)
tc balik.jgn bergayut je bnyak.