jom pgi KMKN~!!!

erm..assalamualaikum..
agak`agak kalau dah ada pic kedah ih nak cakap pasal apa...?
sti r matrik en...
haha...
jom review2 Kolej Mara Kuala Nerang..>~!!!!

ni maps nak ke sana..
tp x bape jelas la...
x per~saje nak mbnyakkan pic..haha

nie logo kmkn...
"berdisiplin..berilmu..beramal"

eh..macam dah sampai ih...
btol ke...?jap2...kter gi dkat lagi..

ha..btul la...
jom masuk..jgn malu2...jom~
haha~

ohhh..ada dataran cam ih..
jalan lagi jom...


nie kat dalam...
tp x tau la aper...ti kte review...
maybe cam dwan kot...

nie  dwan..review dr blakang...
ad padang~

dewan badlisah~


nie bilik kuliah...
ce try duduk..
cam best..haha!

pape un...ni nak review je...mana taw sesapa yg nak pi...
insyaAllah~kalau rezki kat sini..pgi la t..hu3
pape un khas tok dak akaun...
smoga smua berjaya..insyaAllah..
syg korg..khawarizm!!!
~Allahcintagung~

blogwalking meh!



THANK YOU.COME AGAIN =)

4 comments:

^_^ MardhiahQaisara said...

haha~ nice post! mimie...
badge kolej mara sume same erk..
baru ku tahu~

anaiha yusof said...

mimie kmkn best sume lengakp,student dia sume acct sahaja,tutorial class pun sikit je...trust me makan jgn risau mara kasi,every month rm100 in ur account :)

myracupcake said...

congrats mimi dpt KMKN :p ini junior² azie , fayad and khawarizmian yg laen dekat KMKN nih hehe :)) apepun all the best with your choice okay dear ! nnty dpt upu sila kasi tahu yeahh ! :P

coret situ sana sini said...

madi:mkasih madi...
sama erk?ak un bru taw bler ko cakap..
haha

ana:mkasih support ana..pape un..doakan terbaik...
smoga ana best kat pahang nnti..hu3

k.myra:mkasih...okey..insyaallah..nnnti sya bg tau...
(^_^)